Шановні клієнти Ukraine-Express

Повідомляєм що ми закінчуєм тестування відправок з Англії. Дякуєм всім хто долучився до тестування.

З грудня офіс Англії працюватиме в стандартному режимі. Відправки будуть щотижня.

При внесенні трекінг номеру, щоб відрізняти трекінг номери, які замовлені на англійську адресу, Ви можете обрати склад (доступні оціії США та Англія). В списку трекінг номерів, склад для яких вказаний, як англійський, буде відображатися код GB.

Для трекінг номерів, які ще не доставлені на склад, Ви можете змінити склад доставки, натиснувши на пункт "Змінити склад".

При прийомі трекінг-номерів на склад, позначка буде автоматично встановлена відповідно до країни, в якій знаходиться склад (США - без позначки, Англія - з позначкою GB).

При покупці товарів, у графі одержувача Ви повинні вказувати Ваше ім'я та прізвище. Також, в графі P.O.Box Вам необхідно вказати Ваш код клієнта залежно від країни Вашого перебування. Якщо на сайті продавця немає графи P.O.Box, то потрібно вказати код клієнта в графі Apt # (номер будинку, квартири). Формат внесення коду клієнта: Україна - UA77777, Польща - PL77777. Якщо Ваш код клієнта перед цифрами містить нулі, то їх вказувати не потрібно. Наприклад: Ваш код - 000077777 вказуєте - UA77777. Якщо Ви не дотримуєтеся цього правила, то нам складно буде розсортувати посилки при отриманні на склад, і в цьому випадку ми не гарантуємо Вам своєчасну відправку та є ризик втрати треку. Компанія не несе відповідальності за втрату у такому випадку.

Рахунки будуть виставлятись в дол.США в кабінеті  Ukraine-Express та дублюватись на пошту. Оплата за послуги відбувається так само як і з США.

Всі інші умови та тарифи аналогічні з доставкою із США.

На даний момент допомоги в придбанні товарів компанія не надає. Лише доставка. Про зміни Вас проінформуєм листом.

При наявності питань та пропозицій пишіть звернення в підрозділі “Придбання товарів в Англії”.

Надіємось на плідну співпрацю

Відслідкувати вантаж
Доставка посилок в